5 lucruri de care te poți lipsi pentru a economisi » Generatia I

Dacă te gândești deja la modalități de a economisi, am identificat pentru tine o listă cu obiceiuri ce te pot ajuta în atingerea obiectivului tău:

  • Încearcă să înlocuiești mesele din oraș cu mese pregătite de tine acasă. Dacă vorbim de masa de prânz, poți încerca oricând să iți pregătești pachetul de seara și vei putea constata la sfârșit de săptămână că ai economisit.

  • Dacă obișnuiești să mergi des la cinema, te poți gândi și la varianta de a te mai uita la film în familie de pe site-urile unde cel mai probabil plăteai abonament. Economisești niște bani, iar cu ocazia aceasta vei petrece timp și cu acei prieteni care nu vor neapărat să meargă la mall.

  • Te gândești să înveți ceva nou? Să îți urmezi o pasiune? Ai în vedere și cursurile online gratuite pe platforme de e-learning unde poți găsi care sunt extrem de bine documentate și pregătite de universități de prestigiu din lume.

  • Știi cafeaua de zi cu zi? Cea pe care o cumperi de la coffee shop-ul tău preferat, în drum spre muncă? Ai fi surprins să constați câți bani poți da lunar pe cafea, în oraș. Încearcă să renunți la a cumpăra cafea măcar 3 zile pe săptămână și ia cu tine cafeaua pregătită de acasă. Da, vei economisi. Cu pași mici.

  • În căutare de tricouri, cămăși noi? Îți recomand să aștepți perioada reducerilor. Nu cumpăra impulsiv, dacă observi că îți place un anumit produs, acordă-ți ceva timp de gândire. E posibil să nu îți placă așa de mult și a doua zi.

Citește mai multe pe http://bit.ly/2zDnrrl