Resurse » Generatia I

În prezent, Asociația CFA Romania are peste 235 membri. La categoria Resurse, se află materiale scrise de catre unii dintre aceștia sau alte surse externe. Aceste informații nu sunt produsul sau poziția Asociației CFA Romania, ci sunt opiniile unor specialiști, majoritatea membri ai asociației, preluate cu acordul acestora.
Vă invităm să descoperiți resursele!

Consecințele OUG 114

Ordonanța de Urgență 114/2018 (care introducea taxe suplimentare pentru bănci, companii din domeniul energetic, din industria telecomunicațiilor precum și condiții de operare extrem

Citește »

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Termeni și condiții:

Nici una dintre informațiile prezentate în cadrul acestui website nu trebuie interpretată că o invitație sau recomandare de a achiziționa sau de a dispune de orice produs, sau de a va angaja în orice altă tranzacție, sau consiliere în domeniul investițiilor, în domeniul juridic sau în oricare alt domeniu. Informația care se regăsește în cadrul acestui website este prezentată numai în scop informativ. Informația prezentată este foarte generală și este posibil să nu fie relevantă în cazuri individuale concrete.